5 fantastiske steder at fejre nytår med sin partner

5 fantastiske steder at fejre nytår med sin partner

Er du ved at planlægge nytår og kunne du godt tænke dig noget lidt mere specielt med din partner, så kunne det måske være en god ide at rejse ud, opleve verden og se hvordan man fejrer nytår rundt omkring kloden. Der er nemlig stor forskel på traditioner, hvordan nytår fejres og meget mere, så tag din partner under armen og besøg en af disse fantastiske steder.

Rom – Rom er en helt fantastisk storby at besøge, der er en masse historie og kultur fra den gang hvor Rom var hele verdens hovedstad. Du kan besøge vatikanet, et smukt sted hvor du kan få lov til at gå rundt, tage billeder og ser hvor paven bor. Du kan besøge Coleseum, eller nogle af de andre historiske bygning mens du er der. Mange italienere spiser ude nytårsaften og du kan derfor forvente stor fest og en masse mennesker i gaden.

Berlin – Hvis du er til kultur og en masse historie, så ska du besøge Berlin og selvom du måske har været der før, så bliver man aldrig helt færdig med Berlin. Du kan finde nogle fantastiske spisesteder hvor du kan spise med din partner, Berlin har samtidig nogle fantastiske klubber hvor der nytårsaften altid er helt fyldt op og kendte djs fra hele verden er på besøg.

Barcelona – Smukke Barcelona er altid et besøg værd, spanierne har nogle meget speciele traditioner som blandt tæller at man nytårsaften skal spise druer lige inden klokken er tolv. Mens i er i Barcelona nytårsaften, så kunne i jo snildt besøge stadion og se der hvor Messi, Neymar og Suarez spiller til hverdag.

Paris – Er du og din partner til romantik, så er Paris verden navle for kærlighed og romantik, her finder du gamle historiske restauranter som byder på en helt speciel og romantisk oplevelse for to. Mens i er i byen, så skal i selvfølgelig også op i det store tårn og tage nogle gode billeder som kan være minde for jeres dejlige tur sammen.

London – London er shoppe byen i europa over dem alle, det er her i kan gå amok med at shoppe, prøve tøj og holde jer opdateret på den nye mode. London er især også kendt for at være velbesøgt op til jul hvor mange kommer og finder årets julegaver, har du endnu ikke styr på julegaverne, så besøg denne side hvor du kan finde gaveideer til ham og gaven til hende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *