Køb billige flybilletter til Malaga

Køb billige flybilletter til Malaga

Der er mange muligheder for at finde billige flybilletter til Malaga på nettet. Når man har været så heldig at få fat i nogle billetter til Malaga (klik her), er det vigtigt at vide hvad man bare skal se i den spanske by. Byen er en havneby og byder derfor på mange spændende oplevelser. I byen har man mulighed for både at være på badeferie og storbyferie. Kystbyen byder nemlig på mange lækre sandstrande, men da byen er den sjettestørste i Spanien, er der også masser af liv i gaderne samt gode muligheder for at opleve kultur, kunst og shopping.

Byen bliver ofte omtalt som hovedstaden på Costa del sol. Byen byder lige umiddelbart på mange gode muligheder for at slappe af og nyde solen, men der er meget mere til byen end bare solbadning. Man skal gøre sig selv den tjeneste at udforske de små gemte perler, der er rundt omkring i byen. Byen er gammel og er derfor spækket med arkitektoniske perler. Når man er i byen, skal man unde sig selv at se andet end bare hotellet, stranden og poolbaren.

Oplev fiestaen i august

Fiesta er en fænomen, som er udbredt i hele Spanien. I hverdagen vil man på den måde typisk opleve at mange butikker lukker ned ved middagstid og åbner igen om eftermiddagen eller om aftenen. I august rejser mange danskere til Spanien for at nye solen og det varme vejr. Det nyder mange spanske byer godt af, da det bugner med turister. Dette forholder sig dog lige anderledes i Malaga. Byen lukker simpelthen ned i to uger i august. I stedet for at arbejde holder de fleste lokale indbyggere i Malaga ferie i denne uge. Mange lokale indbyggere fester til langt ud på natten, spiser lækker tapas og bare hygger sig generelt. Man skal dog ikke frygte, for det er ikke alle butikker der lukker ned. Der skal trods alt være nogle steder der er åbne for de lokale indbyggere. Hvis man vil opleve den spanske kultur helt tæt på, skal man tage til Malaga i denne tid i august.

Masser af kunst og kultur

Når man kommer til Malaga, kan man ikke undgå at opleve kunst eller kultur. Man må simpelthen ikke gå glip af det. Den kendte kunster Picasso er fra Malaga og man har derfor mulighed for at gå hans fodspor. I byen ligger hans fødehjem, som i dag fungerer som museum. Her kan du se forskellige genstande fra hans liv. Man kan desuden se en stor samling af hans kunst. Når man er i Malaga, må man ikke gå glip af at besøge dette smukke museum.

Hvis man vil have en rigtig kulturel oplevelse, skal man besøge byen i påsken. Her fejres påsken med manér og ikke på nogen måde som vi gør herhjemme. Der vil være store og flotte religiøse optog gennem byen. Generelt er der liv og glade dag i påskedagene. Man kan opleve musik og andre kulturelle indslag i mens man fejrer Jesu genopstandelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *