Nyd friheden med et forbrugslån

Nyd friheden med et forbrugslån

Det kan være, man er nødsaget til at købe nyt tv, fordi det gamle har givet op. Eller at ens telefon ikke kunne stå distancen efter mødet med noget flydende. Eller også kan det være noget tredje. Der er usandsynligt mange grunde til, at der pludseligt opstår et behov for lidt ekstra penge på kontoen. Det kan være svært at overbevise sin egen bank om, at man skal låne penge. De vil altid vide, nøjagtigt hvad pengene skal gå til. Derfor kan det være langt mindre omfattende at tage et forbrugslån.

Gør, hvad du vil, med et forbrugslån

Med et forbrugslån er man ikke tvunget til at øremærke pengene noget særligt. Det kan være en fordel, hvis man pludseligt står og mangler lidt ekstra. Det kan også være et uventet behov for en håndværker. Måske en forestående ferie, som mister lidt af begejstringen for, fordi økonomien ikke tillader for megen hygge lige i øjeblikket. Med et forbrugslån kan man bruge pengene på netop det, man har brug for.

Et forbrugslån er en type lån, der giver pengene til lige netop det, man nu har brug for. Det kan være alt lige fra en bil til en rejse. Altså et lån til forbrug. Det gode ved et forbrugslån er, at man ikke behøver at føle sig åndet i nakken af banken, der holder øje med, hvad man bruger pengene på. Og samtidig er der mulighed for lån, uanset hvor mange penge, der er brug for. Der findes mange typer forbrugslån. Man kan låne både mindre og større summer.

Sådan fungerer et forbrugslån

Mest almindeligt er det at låne et mindre beløb, når man optager et forbrugslån. Det kan være omkring 6.000 kroner. Når man siger ja tak til at låne et lille beløb, betyder det ofte også, at lånet har kort løbetid. Kort løbetid betyder, at pengene skal betales tilbage inden for en kort tidshorisont. I sådanne tilfælde er der ofte tale om SMS-lån, man let kan optage over SMS, som navnet også foreskriver. Denne type lån er oplagte, hvis man skal bruge penge her og nu, og derfor ikke kan vente til den næste lønseddel. Det kan være, hvis man lige pludseligt møder en masse uforudsete udgifter for eksempel.

Nogle finansieringsselskaber tilbyder også større forbrugslån. Det kan være op til 75.000 kroner. Denne type lån har længere løbetid, hvilket betyder, at man ikke behøver at betale hele beløbet tilbage lige med det samme. Få selskaber tilbyder sågar forbrugslån på flere hundrede tusinder. Disse har endnu længere løbetid. Der findes altså forbrugslån til alle. Uanset om man ønsker lidt eller meget.

Kravene for at låne er forholdsvist beskedne. De fleste steder kræver blot, at man har en vis alder, er dansk statsborger og har en fast indtægt. Selvfølgeligt må man ikke være registeret som dårlig betaler. Det er altså forholdsvist simpelt at optage et forbrugslån, og så skal man blot nyde friheden i, at man ikke skal stå til ansvar for, hvad pengene bliver brugt på.

Kilde: http://www.xcse.dk/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *