Datingsider – de kom, de så, de sejrede

Datingsider – de kom, de så, de sejrede

Vi kender dem efterhånden alle sammen. Selv vores bedsteforældres generation ved, hvad en datingside er, hvad den bruges til, og måske også hvor udbredt det faktisk er.

Datingsider – de smarte annoncer

Dating sider erstattede i virkeligheden datingannoncer i aviser og blade, som ellers havde eksisteret i utroligt mange år. Men med internettets kommen blev det muligt at lave smartere annoncer, som også nåede flere mennesker.

Samtidig blev en ny funktion gjort mulig – interaktion. Det blev muligt meget hurtigt og nemt at etablere kontakt med en potentiel partner, og faktisk flere på en gang.

Datingsider vandt derfor meget hurtigt indpas, og har eksisteret som en fast og stor bestanddel af internettet lige siden den spæde begyndelse.

I dag vurderes det, at online datingsider har en kæmpe værdi og estimeres i USA alene til at have en årlig omsætning i flere milliarder dollars.

I Danmark er siderne også vældigt populære, og det er både de helt unge, de midtlivskriseramte, og alderspræsidenterne, som benytter datingsider. Det er simpelthen blevet en del af vores kultur, og er også gennem deres efterhånden 20 år på bagen blevet mere og mere social acceptable.

Datingsider for enhver smag

En af de største fordele ved datingsider er, at der er noget for enhver smag. Der findes utroligt mange datingsider, som henvender sig til helt specifikke og snævre målgrupper af mennesker med helt særlige ønsker til deres kommende partnere.

Der findes for eksempel datingsider til personer med høje uddannelser, med særlige kropsidealer (for eksempel tatoveringer, piercinger og så videre), med handicaps, med særlige fantasier, og med ganske bestemte krav til deres partnere.

Der findes også datingsider til folk, som ønsker flere partnere på én gang, og datingsider som henvender sig til særlige seksuelle orienteringer. På den måde kan man sige, at vi som mennesker for alvor har kategoriseret og sat vores kærlighedsforståelse i orden.

Derfor er datingsider så populære

Som nævnt ovenfor er en af årsagerne til datingsiders enorme popularitet, at de henvender sig til alle – fordi der altid vil findes en datingside til dine ønsker eller dit behov, lige gyldigt hvad det måtte være. Det har været med til at fjerne tabu fra mange forskellige leve- og kærlighedsformer, og har medført at minoriteter af mennesker kan komme i kontakt med hinanden og finde en partner, selvom der måske ikke ellers ville være nogen tæt på dem i deres lokalområde.

Den anden primære årsag til datingsiders enorme succes, er at det er så nemt tilgængeligt. Der findes helt ufatteligt mange datingsider i dag, og stadig nye udbydere springer frem hvert år. Desuden er det i mange tilfælde nemt at oprette sig og lave en profil, og mange udbyder også tjenesten gratis eller til en ganske overkommelig pris.

Designet på de fleste sider gør det let og intuitivt for de fleste, og mange kan være i gang med at chatte nye partnere op efter en halv time foran deres computere.

Datingsider er i sandhed kommet for at blive. De har allerede sejret, og har vundet mange tusind hjerter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *