Stiftelse af ApS – Få hjælp her

Stiftelse af ApS – Få hjælp her

Vi hjælper dig med at stifte et ApS selskab på den hurtigste og mest korrekte måde. Med mange års erfaring i branchen er vi de rette at vælge, når du leder efter hjælp til stiftelsen af et ApS selskab. ApS betegner et anpartsselskab, som er et kapitalselskab. Et anpartsselskab kan stiftes af en enkelt eller flere personer i fællesskab – de specifikke regler kan findes i selskabsloven. Vi har gennem vores tid stået for og hjulpet til ved stiftelsen af mange anpartsselskaber for både enkelpersoner, flere personer i fællesskab og andre selskaber. Derfor er vi et naturligt valg, når du ønsker professionel hjælp til den rette håndtering af stiftelsen af dit nye ApS selskab.

Dette firma kan hjælpe dig med stiftelse af selskab.

Fordelene ved et anpartsselskab

Går du med drømme om at starte dit eget selskab? Så er du ikke alene. At oprette sit eget selskab er nemlig noget, som mange går og leger med tanken om. Alligevel er det ikke alle, der får det gjort, for det kan virke som et stort skridt at tage. Samtidig er der mange, der ikke har kendskab til selve processen omkring stiftelsen af et nyt selskab, og som derfor synes, at det hele virker lidt kompliceret og uoverskueligt. Det behøver det dog slet ikke være, og hvis du er bange for at sætte din egen private formue på spil, er anpartsselskabet helt sikkert noget for dig. Et ApS falder nemlig under kategorien selskaber med begrænset ansvar, hvilket helt praktisk betyder, at du ikke hæfter med din private formue. Du hæfter derimod kun med de penge, som du har indskudt i selskabet. På den vis er der minimal risiko, når du vælger at oprette et anpartsselskab. En anden fordel ved netop ApS’er er, at det ikke behøver at være besværligt at oprette et. Med vores professionelle hjælp vil du opdage, at processen slet ikke er så uoverskuelig, som den kan virke til udefra.

Processen i tre trin

Grundlæggende kan man dele processen op i tre trin. Det første skridt handler om at udarbejde et dokument, der indeholder oplysninger om selskabets vedtægter og om, hvor startkapitalen skal komme fra. Et anpartsselskab kræver en startkapital på 50.000, men det behøver ikke være kontant. Det kan nemlig også være udgjort af indskudte aktiver, som dog skal værdisættes af en revisor forinden, før at det tæller med. Det andet trin er et dokument, hvori det fremgår, hvordan kapitalandelene i selskabet fordeles. Sidst men ikke mindst skal selskabet anmeldes til registrering hos Erhvervsstyrelsen. Efter at disse tre simple trin er gennemgået, er selskabet oprettes. Og med os som din professionelle partner kan du være sikker på, at alt bliver gjort på den mest korrekte vis. Det er nemlig vigtigt, at alt bliver gjort juridisk korrekt, så selskabet kan komme bedst muligt fra start. Ved at vælge os sikrer du dig imod fejl i dokumenter, mangler og andet, der kan volde problemer for dit nye selskab.

Har du brug for mere information?

Som sagt har vi mange års erfaring i vores branche, og det betyder også, at vi har opbygget en anseelig mængde viden omkring selskaber og hele den verden. Derfor er vi en god partner at have ved hånden, hvis du er ved at træde ind i selskabsverdenen. For eksempel har vi et overblik over de mange ting og regler, der kan være at forholde sig til. Det kan være sådan noget som momsindregistrering, beskatning, årsrapport, fravalg af revision og lignende. På disse områder kan vi også give kvalificeret rådgivning og vejledning, hvis der er noget, du er i tvivl om. På den måde får du adgang til en masse vital viden, når du vælger at samarbejde med os om oprettelsen af dit nye anpartsselskab. Vi kan altså også hjælpe dig med andet end blot oprettelsen af dit nye selskab, så du altid har nogen at vende dig mod, hvis du har problemer eller spørgsmål. Hvis du endnu ikke er sikker på, hvorvidt du er klar til at tage det skridt, eller har spørgsmål til det ene eller andet, vil vi gerne tale med dig. Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os for at lære mere om, hvad vi kan gøre for dig og eventuelt dit nye anpartsselskab.

Vi anbefaler også nyheder fra http://businessguide.dk/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *